Bij Haardhoutharderwijk bestelt u elzenhout voor in uw kachel. Het elzen brandhout is oven gedroogd en het is dus geschikt om meteen te stoken. Bestel uw pallet elzenhout bij ons en het wordt gratis bij u thuisbezorgd. Wilt u het liever bij ons ophalen in Harderwijk? Dan ontvangt u maar liefst €20 Haardhoutharderwijk korting. Zo kunt u dus wel heel voordelig elzenhout bestellen. Hoe fijn is dat?

Let op: Elzenhout leveren wij alleen op bestelling!Geen producten aanwezig

Brandhout

Heeft u een kleine kachel of haard? Dan is elzenhout als brandhout geschikt om te stoken. Elzenhout is een zachte houtsoort en hierdoor ontbrandt het erg gemakkelijk en snel. Er komt een mooi vlammenspel vanaf, wat erg veel sfeer geeft en waardoor u er uren naar kunt kijken. Tevens komt er een heerlijke geur vanaf. Het elzenhout is zeer geschikt voor accumulerende en speksteenkachels. Laat u adviseren door onze specialisten en ontdek of het hout geschikt is voor uw kachel of haard.

Hoeveelheid

Elzen haardhout wordt bij Haardhoutharderwijk geleverd in een pallet. Het is 2 kuub gestapeld hout, wat gelijkstaat aan 3.50m³ los gestort. U heeft geen hok nodig om het in op te slaan, aangezien u het prima kunt bewaren in de pallet. U kunt zelf net zoveel pallets bestellen als u wilt.

Bestel elzenhout online

Haardhoutharderwijk is al jaren specialist op het gebied van brandhout voor in de open haard of de kachel. U kunt bij ons natuurlijk terecht voor elzenhout, maar ook als u eikenhout, essenhout of beukenhout nodig heeft dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Neemt u een kijkje tussen ons aanbod en bestel zoveel u nodig denkt te hebben. Als u vragen heeft over een type brandhout of over onze levering dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder.