Bent u op zoek naar eikenhout voor in de open haard? Breng dan eens een bezoekje aan de webshop van Haardhoutharderwijk. Hier kunt u eiken haardhout bestellen tegen een betaalbare prijs. Het hout is gestapeld in een pallet. Dit kunt u gewoon bij u thuis neerzetten, zonder dat u het hout moet overstapelen. Tevens heeft u hierdoor geen hok nodig om het in op te slaan.

Bezig met laden...

Oven droog of vers

Het eikenhout wat u bij Haardhoutharderwijk kunt bestellen is oven droog of vers. Vers hout is vaak nog redelijk vochtig. Haardhout eiken gedroogd is vaak al geschikt om direct te stoken. Als u een pallet eikenhout wilt kopen bij ons bedrijf dan heeft deze een afmeting van 2m³ gestapeld hout. Dit staat gelijk aan 3,5³ los gestort hout. Een flink voorraadje dus, waar u vaak een lange tijd mee kunt doen.

Haardhout eiken

Haardhoutharderwijk is de specialist op het gebied van hout om te stoken in de open haard. Bij ons bedrijf vindt u haardhout van verschillende houtsoorten. Zo verkopen we ook haardhout eikenhout. Dit is een sterke en harde houtsoort. Het brandt zeer langzaam, waardoor u er lang mee kunt doen. Het haardhout eiken staat bekend om het levendige en onrustige vlammenspel. Als u de kachel stookt met eikenhaardhout dan valt er dus genoeg te bekijken. Dit type hout is geschikt voor grote kachels en we raden u aan om het met 4 à 5 blokken tegelijkertijd te stoken.

Online pallet eikenhout bestellen

Het ideale van het bestellen van een pallet eikenhout, is dat u hier een lange tijd mee kunt doen. Bij Haardhoutharderwijk kunt u een pallet haardhout gratis bij u thuis laten bezorgen. Wilt u liever uw bestelling ophalen bij ons? Dan ontvang u een korting van maar liefst €20. Ideaal dus als u in Harderwijk of omstreken woont. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en plaats vandaag nog een bestelling om zo snel mogelijk te genieten van een gezellig avondje bij de kachel.