Wilt u graag beukenhout voor in uw kachel of open haard? Dan raden we u aan om een kijkje in de webshop van Haardhoutharderwijk te nemen. Hier bestelt u tegen een scherpe prijs een flink voorraadje beuken haardhout. Het wordt geleverd in pallets en dat betekent dat geen hok nodig heeft om het hout in op te slaan. U kunt het gestapelde brandhout namelijk gewoon bewaren in de pallet.

Bezig met laden...

Waarom haardhout beuken?

Er zijn verschillende soorten haardhout. Eén daarvan is haardhout beuken, maar wat is nou eigenlijk zo voordelig aan dit type hout? Allereerst is het zeer geschikt voor de fanatieke stoker en voor de wat grotere kachels en haarden. Er komt flink veel warmte vanaf, het brandt erg lang en het vlammenspel wordt ervaren als mooi en rustig.

Hoeveelheid

Als u een bestelling plaatst bij Haardhoutharderwijk dan weet u zeker dat u enige tijd met het haardhout vooruit kunt. We leveren pallets van 2m³. Dit staat gelijk aan 3.50m³ los gestort hout. Beukenhout haardhout wordt bij ons droog geleverd, waardoor u meteen kunt beginnen met stoken.

Korting op beukenhout

Wilt u beukenhout haardhout kopen bij Haardhoutharderwijk? Dan wordt uw bestelling gratis bij u thuisbezorgd. Wilt u de pallet zelf bij ons ophalen in Harderwijk? Geen probleem! U ontvangt dan zelfs €20 Haardhoutharderwijk korting over uw bestelling. Dus als u voordelig uit wilt zijn, dan raden we het zeker aan om de bestelling bij ons te halen.

Ruim aanbod

Haardhoutharderwijk heeft een ruim aanbod met brandhout voor in de open haard of de kachel. Zo kunt u bij ons terecht voor essenhout, elzenhout, beukenhout of eikenhout. Ook verkopen we aanmaakartikelen en u kunt op aanvraag zelfs een houtopslaghok bestellen. Dus bent u op zoek naar alles op het gebied van haardhout? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop en ontdek het ruime aanbod. Heeft u nog vragen over ons beukenhout of iets anders? Dan helpen we u graag verder.