Wij leveren door heel Nederland uw bestelling af per vrachtwagen met kooiaap.
Het lossen doen wij naast de vrachtwagen (tot waar deze kan komen).
Op al onze leveringen zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing, welke u kunt vinden op deze website.

Omdat wij gratis bezorgen (met uitzondering van de Waddeneilanden) delen wij uw bestelling in met routes. Dit betekent dat wij normaal gesproken binnen tien werkdagen na bestelling bij u afleveren. Mocht u specifieke wensen hebben qua leverdag of datum vernemen wij dit graag en zullen trachten hiermee rekening te houden. De exacte leverdag wordt met u afgesproken.

Bij afhalen in Harderwijk geldt een korting van euro 20,- per bestelling

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, welke te vinden zijn op deze website.

Wij leveren op het door u opgegeven adres met onze vrachtwagen. Dat is een grote vrachtwagen met een oplegger waar wij circa 20 pallets mee kunnen vervoeren.
Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet of bigbag met een kooiaap op zijn plek gezet. Wij maken een voorbehoud voor levering over grind, gras, dijkjes en hellingen of een minder goed aangelegde bestrating etc. Pallets en bigbags worden in principe op de stoep afgeleverd. U kunt ons mailen met eventuele aanvullende loswensen en de chauffeur bepaalt dan ter plaatse of uw wensen mogelijk zijn. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen etc. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond. 


GRATIS thuisbezorgd *


* met uitzondering van de Waddeneilanden