Wilt u gemakkelijk uw haardhout aanmaken? Dat is mogelijk, in ons assortiment vindt u namelijk diverse aanmaakartikelen zoals aanmaakhout en aanmaakblokjes. Wist u dat goed aanmaakhout van essentieel belang is voor de levensduur van uw openhaard en rookkanaal? Het aanmaakhout in onze webshop brandt gemakkelijk. Hout dat snel brandt heeft als voordeel dat er niet veel rook vrijkomt en het rookkanaal van uw kachel schoon blijft. Leg aanmaakhout bij het haardhout, hierdoor vat het haardhout sneller vlam en gaat het sneller branden.

Bezig met laden...

Ons assortiment aanmaakartikelen

Naast een diverse soorten haardhout kunt u dus ook bij ons terecht voor het aanmaken van haardhout. We hebben de volgende aanmaakartikelen voor u beschikbaar:

  • Aanmaakblokjes
  • Aanmaakdoos Jumbo
  • Aanmaakdoos
  • Aanmaakhout grote zak

In combinatie met ons haardhout kunt u de aanmaakblokjes in koker bij ons bestellen. Hierin zitten 72 aanmaakblokjes. Deze zijn milieuvriendelijk en zeer effectief om het haardvuur aan te maken. De Jumbo doos bevat twee keer aanmaakhout, 72 aanmaakblokjes en lucifers. Het is de perfecte doos om uw haardvuur aan te krijgen. Er is ook een kleinere variant beschikbaar. In plaats van grote zakken zitten hier kleinere zakken aanmaakhout in. Als laatst hebben we één grote zak aanmaakhout. Deze bestel u gemakkelijk met een zak haardhout.

Gemakkelijk en snel aanmaakhout kopen

Bij Haardhout Harderwijk bent u aan het juiste adres voor al uw haardhout en aanmaakhout. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit hout tegen scherpe prijzen. In ons assortiment vindt u alleen eersteklas haardhout. In onze productiehal van 1500m2 verwerken wij houtsoorten als beuken, eiken en essen. Houdt u van een knapperend haardvuur en wilt u perfect ovengedroogd haardhout hebben? Bij Haardhout Harderwijk bent u aan het juiste adres. Dit hout heeft de karakteristieke houtgeur waar veel mensen van houden. Al ons haardhout is duurzaam. Wij leveren al onze artikelen gratis bij u thuis. Bij het afhalen van uw bestelling in Harderwijk ontvangt u een korting van € 20,- op een bestelling. U bent van harte welkom op onze houtwerf om te zien hoe wij het brandhout verwerken. Heeft u een vraag over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.